en

s/y TROLDAND - om tursejlads og sejlsport

top
Page
Menu
News
Du er her:   Hjem > Den store tur > Opskrifter > Farcerede Zucchini

Farcerede Zucchini

De mange vegetariske antipasta vi har oplevet på Sicilien får mig næsten til at tro at man (hvids det var absolut nødvendigt) kunne overleve på vegetarisk kost. Her er en opskrift på farcerede zucchini (squash, courgetter, kært barn har mange navne) som er super nem at tilberde, men denne opskrift kunne lige så godt laves med f.eks store champignons.

   
'Farsen'  og ingredienserne   De farcerede zucchini inden de går i ovnen 
  De færdige zucchini, der efter behag kan spises varme, kolde eller lune

Ingredienser:
3 små zucchini skåret i 2 stykker og delt på langs
2 æg
2-3 spsk rasp
et par soltørrede tomater i olie (de skal være bløde og lækre i konsistensen)
1  fed presset hvidløg (brug hvidløgspressen)
1 kvivspids chillipasta
salt og pebber
oliven olie

Sådan gør du:
'Udhul' (brug f.eks en teske til at skrape) de flækkede zucchini
Hak zucchinifyldet og de bløde tørrede tomater (brug evt en persillemølle)
Pisk de to æg og tilsæt det hakkede zucchinifyld og tomaterne samt rasp til 'passende' konsistens
Fyld de udhulede zucchini og drys med lidt rasp og'stænk'med lidt olivenolie
Bag i 200° forvarmet ovn til gylden overflade og møre (ikke smattede) zucchini (ca ½ time)

 (se opskriften som pdf, åbner inyt vindue)

« forrige top næste »
top
Page
Menu
News
top
Page
Menu
News
Hvor er vi?
Se Troldands position 'her og nu' hvis vi er inden for AIS rækkevidde (pt. ude af drift pga manglende Mast/antenne ved vores kanalsejlads.

Seneste Opdateringer:
For nørderne: Lidt statistik om økonomi (pdf)
For nørderne: 
Statistik om distancer mm (pdf)
Rie's dagbog 2018 (pdf)
Ries Dagbog fra Etiopien 2019 (pdf)

Ny oversigts-sider:
 

Besøgende på www.troldand.dk siden dec. 2007

Er du interesseret problemer om nationale mindretal, nationalisme og statsdannelser?
Så køb bogen om Europas politiske geografi!

 

Læs om Europa af stater, territorier og nationer i
denne bog som Sten har skrevet sammen
med en
tidligere kollega (klik på billedet for at se mere)


© Creative Commons